GREENMASTERS kiest voor Pàu UX-traject!

Digitale transformatie

GREENMASTERS kiest voor Pàu UX-traject!

Greenmasters, specialist in groenonderhoud en onderdeel van de Multi Masters Group, werkt met Pàu UX aan een nieuwe app voor hun onderhoudsploegen. Ze vangen dit digitaliseringstraject aan om kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid op de werkvloer te garanderen maar ook om transparanter te kunnen communiceren met hun klanten. Oplevering van de nieuwe app staat gepland in oktober 2019.

Na de zomer wil Greenmasters de nieuwe app lanceren bij hun onderhoudsploegen. Deze app zou voor de onderhoudsploegen niet enkel tijdswinst moeten opleveren maar ook duidelijkheid brengen in planning en taken. ‘Elke dag rijden 18 ploegen uit om hun opdracht in groenonderhoud, parkingonderhoud, duurzaam groenbeheer, biodiversiteit en winterdiensten uit te voeren. De planning voor de verschillende ploegen is vaak complex en niet overzichtelijk.Onze onderhoudsploegen kijken nu alvast uit naar de veelbelovende app’ zegt Koen Van Riet, Commercial & Business Manager bij Multimasters.

Voor Greenmasters is het van cruciaal belang dat de onderhoudsploegen zo vlot mogelijk hun taken kunnen uitvoeren alsook vlekkeloos de geleverde diensten kunnen communiceren naar de binnendiensten zodat prestaties correct verwerkt kunnen worden, ook dit vraagt een enorme uitdaging. Een digitale workflow is een logische volgende stap om dit proces kwalitatief te ondersteunen, het garandeert efficiëntie en verhoogt productiviteit.

Pàu UX startte alvast intensieve discovery workshops met het projectteam van Greenmasters om zo de UX strategie te bepalen en verder aan de slag te kunnen met de nodige input van hen.

Want to join this awesome team?

We’re always open for spontanious solicitation. Drop us a motivational letter and CV in our inbox!

Join our team