Bart De Smedt nieuwe Business Unit Director

#peopleFirst

Pàu kiest Bart De Smedt als nieuwe Business Unit Director DEV & OPS.

Antwerpen, mei 2019

In het kader van de verdere groei van Pàu en de verdere professionalisering van de organisatie werd Bart De Smedt aangesteld als Business Unit Director voor Development & Operations.

Bart De Smedt (39) heeft ruim 15 jaar ervaring in de ICT industry. Hij startte zijn carrière als Docent voor verschillende ICT opleidingen via Cevora en VDAB en werd nadien ICT Manager voor 10SA.

In 2014 werd hij Sr. Business Unit Manager bij Cheops, waar hij operationeel verantwoordelijk was voor een team van 160 enthousiaste medewerkers. Verder ontwikkelde hij als Service Delivery Manager voor Corporate Accounts, nieuwe vormen van samenwerking en engagement, die garant staan voor het bouwen van een duurzame klantenrelatie.

Pàu kent de laatste jaren een sterke organische groei. Er werden reeds stevige fundamenten gelegd die garant zullen staan voor een mooie ‘People First’ toekomst. De komende jaren zullen we ons blijven inzetten om deze tag-line waar te maken voor onze medewerkers, partners en klanten.

Binnen deze snelle, competitieve markt willen we, door een verdere professionalisering, inzetten op het aantrekken en ontwikkelen van talent om samen met onze klanten snelle stappen te zetten in de digitale transformatie.

Bart De Smedt

Want to join this awesome team?

We’re always open for spontanious solicitation. Drop us a motivational letter and CV in our inbox!

Join our team