Pàu kiest Kenneth Van Bogget als Commercial Director

#peopleFirst

Pàu kiest Kenneth Van Bogget als Commercial Director

Antwerpen, Mei 2019

In de huidige markt waarin digitale productontwikkeling steeds verder evolueert van een middelenverbintenis naar een resultaatsverbintenis, zien we dat succes wordt gemeten aan de hand van het welslagen van het project. 'Customer Success Management' in een capacity en value based engagement is dan ook de drijfveer voor het bouwen van duurzame en betekenisvolle klantenrelaties.

Kenneth Van Bogget (31) heeft ruim 7 jaar commerciële ervaring in de markt van Web & Mobile Technology.  Hij startte zijn carrière bij Aston Carter, nu TEKsystems en deel van de Allegis Group, marktleider in Staffing & Recruitment Services.  Startende als recruiter doorliep hij hier een succesvolle sales carrière, waarbij hij een sterk recruitment team rond IT development uitbouwde en de strategische koers van het Belgisch kantoor mee bepaalde. Hij blinkt uit in integriteit, empathie, onderhandeling en ademt People First.

Kenneth studeerde Geschiedenis en Beleidseconomie aan de KULeuven.

Toen ik zeven jaar geleden met Pàu in aanraking kwam, was het bedrijf nog een jonge start-up, maar was al heel duidelijk dat een nauwe band met de mensen centraal stond. De ‘People First’ gedachte was kort daarna geboren en is nog steeds de sleutel tot succes van Pàu.

Naast een nauwe band met onze werknemers komen we nu ook steeds dichter bij onze klanten. Transparant communiceren evenals strategisch en oplossingsgericht meedenken in een sterk partnership staat centraal. Een goed onderling begrip leidt namelijk tot een vlottere samenwerking en op die manier zijn we in staat zowel intern als extern grote meerwaarde toe te voegen.

Kenneth Van Bogget

Want to join this awesome team?

We’re always open for spontanious solicitation. Drop us a motivational letter and CV in our inbox!

Join our team