Pàu Studio haalt in een recordtijd 260.000,- euro op.

Docket Medical

Pàu Studio haalt in een recordtijd 260.000,- euro op via het Crowdfundingplatform KBC Bolero.

Antwerpen, mei 2019.

Pàu Studio startte begin dit jaar met de ontwikkeling van een intelligente planningsapp voor Medische groepspraktijken: Docket. In nauwe samenwerking met de medische sector werden behoeften rond de organisatie, meerbepaald de planning van personeel in tandarts- en andere medische groepspraktijken in kaart gebracht. Deze groeiende markt van groepspraktijken brengt duidelijk uitgesproken behoeften met zich mee rond het optimaliseren van agenda en personeelsplanning. Het behoort namelijk tot de kern van elke succesvol georganiseerde praktijk om dit proces te digitaliseren via de juiste software oplossing. Digitalisering garandeert efficiëntie en productiviteit, optimaliseert de bezettingsgraad en geeft inzichten om processen te verbeteren in de medische groepspraktijk. Om deze oplossing verder te ontwikkelen en te vermarkten heeft Pàu via crowdfunding extra financiering opgehaald.

Docket: Flexibele oplossing

Docket is een flexibele tool die modulair is opgebouwd en dus op maat van de klant kan worden geconfigureerd. Daarnaast zorgen open API's voor een integratie met bestaande en veelgebruikte softwarepakketten van de klant zoals een sociaal secretariaat. In juni zullen de eerste prakijken de applicatie testen in een Proof of Concept.  In september plant Pàu om met Docket in productie te gaan. Meer details vinden jullie op onze website.

Bewezen verdienmodel

Docket heeft zich reeds bewezen, nog vóór de tool officieel op de markt is. De snel groeiende samenwerking van groepspraktijken Dentius uit Antwerpen, Praktijk Icarus en Groepspraktijk Peeters-Nuttens tekenden al in voor Docket, wat samen goed is voor ongeveer 50 praktijken en 500 gebruikers. Het verdienmodel is gebaseerd op een kost per gebruiker per maand.

Voor ons is Docket een no brainer.

Door een betere en meer flexibele planning kunnen onze mensen zich focussen op hun passie: de zorg voor de patiënt. Het overzicht en het toegenomen inzicht draagt bovendien bij aan een betere work-life balance van het hele team. En last but not least: dankzij de app zal de efficiëntie van onze planning significant verbeteren.

Pieter Lathouwers, gedelegeerd bestuurder Dentius

Want to join this awesome team?

We’re always open for spontanious solicitation. Drop us a motivational letter and CV in our inbox!

Join our team