Ben jij onze nieuwe Java Developer?

Pàu is op zoek naar gemotiveerde Java Developers. 

Als Java Developer ontwikkel je de back-end logica voor de enterprise applicaties van ons top-notch klantenportfolio of onze eigen interne projecten! Je bent ook in staat of geïnteresseerd om dit te combineren met DevOps gerelateerde technologieën zoals Docker en Kubernetes of evoluties in Big Data. 

Je combineert sterke communicatieve vaardigheden met een mindset voor kwalitatieve code en functioneert even goed in een corporate als in een meer start-up minded omgeving.

Core Skills

 • Het vermogen om solide backend oplossingen en logica te bedenken.
 • Goede kennis van Java, JEE, J2EE.
 • Goede kennis van Spring (Boot).
 • Je bent vertrouwd met Javascript (Angular, Vue, React,...).
 • Kennis van databases (SQL of NoSQL).
 • Kennis van Maven, Hibernate of andere gangbare technologieën.
 • Je hebt enige testautomatisering vaardigheden (jUnit, Selenium, Cucumber,...).


Persoonlijke competenties

 • Een klantgerichte mindset is een must-have. Je bent zelfverzekerd om klanten te adviseren over de best mogelijke oplossingen en stelt graag vragen om de gebruikersbehoeften te begrijpen. Daarnaast ben je meer dan in staat om zowel alleen als in een agile teamverband te opereren.
 • Je bent leergierig. Persoonlijke groei staat bij Pàu hoog in het vaandel en we willen dat jij in de driver's seat zit. We helpen je om het meest geschikte carrièrepad voor jou uit te stippelen. Ook kun je je eigen kennis delen met collega's via sessies, workshops en cursussen.
 • Pro-activiteit is een vaardigheid die we hoog in het vaandel dragen. Zowel intern als voor klanten ben je in staat om oplossingen aan te dragen, nieuwe kansen te vinden en mee te helpen om van Pàu een nog betere plek om te werken te maken!
 • Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn ook belangrijke componenten in het dagelijkse leven van een digital consultant en dit geldt natuurlijk voor beide kanten aangezien we je vanaf dag één zullen vertrouwen en je altijd eerlijke feedback zullen geven.
 • Aangezien we klanten hebben over heel Vlaanderen en Brussel, verwachten we wel enige flexibiliteit van jouw kant. Je kan er echter zeker van zijn dat we een leuk project zullen matchen met jouw ambities en interesses.


Fun extra's

 • Gezonde interesse in andere moderne technologieën zoals Python, Ruby, Scala, IoT, Blockchain, 3D,...
 • Kennis van Big Data technologieën zoals Hadoop, MongoDB,...
 • Interesse in DevOps en/of beveiliging.
 • Je weet wat TDD, BDD en DDD betekenen en hoe je ze moet toepassen.
 • Kennis van Native of Hybride Mobiele Technologieën (iOS, Swift, Android, Kotlin,...).


Working at Pàu is about YOU!

People first.

Pàu is een digitale incubator waar je je volledige potentieel kunt bereiken door voortdurende persoonlijke ontwikkeling en verbetering van je vaardigheden en competenties. Je komt terecht in een groeiende digitale consultancy familie en wordt deel van een cultuur waar mensen de hoeksteen zijn van ons succes.

Aangezien we een cross-functioneel team zijn, zal je altijd kunnen leren (en coachen) zowel binnen als buiten je eigen professionele domein, terwijl je nauwe persoonlijke relaties koestert tijdens dit proces.

Wij leveren digitale oplossingen van topkwaliteit voor onze klanten, zowel op consultancy- als op projectbasis, van digitale strategie over UX-design tot applicatieontwikkeling. Ons klantenbestand bestaat uit nationale en internationale A-list ondernemingen en omvat grote organisaties binnen een brede waaier van boeiende sectoren.

We helpen ook digitale start-ups die naar ons kijken om hen te helpen een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we met elkaar omgaan in onze wereld.

We hebben momenteel meer dan 110 digitale experts in ons team.

Ben jij de volgende?Solliciteer nu.

Het draait allemaal om loopbaanontwikkeling, een goed geïnformeerd team hebben en het belang van je persoonlijke leven begrijpen.
PEOPLE FIRST.
PEOPLE FIRST

Werken bij Pàu.

Geef je carrière zelf vorm. Ontwikkel je skills. Bereik je volledige potentieel. Bereik de volgende stap met Pàu.

Persoonlijke ontwikkeling

Verken je vaardigheden en laat je talent de vrije loop.

1
Coaching

Bewandel je eigen carrièrepad met trainingen en opleidingen.

2
Groeien

Maak deel uit van het Pàu-team van deskundigen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

3
Coaching

Bewandel je eigen carrièrepad met trainingen en opleidingen.

2
CONTACTEER THIERRY

Maak deel uit van het Pàu-team!!

Vertel ons waarom en solliciteer voor onze vacatures.

Thierry Marien - HR Business Partner
Contact
Pàu NV
BE 0834 918 887
Reigerstraat 2, 2050 Antwerpen
info@pàu.be
logo baanBrekendeWerkgever 2022