Ben jij onze nieuwe QA Tester?

Als QA Tester specialist werk je nauw samen met UX-UI designers, onderzoekers en het development team. Jouw taak bestaat erin om de vereisten van de klant af te toetsen met wat er ontwikkeld wordt en dit inzichtelijk te maken op een manier dat zowel de klant en het development team er mee geholpen is.

Je wordt ook verwacht een geautomatiseerd testproces op te zetten volgens de regels van de kunst. Het idee is om ook hoe langer hoe meer test driven te ontwikkelen en daarin speel jij een essentiële rol.

Core skills

 • Produceren van test design specificaties - test cases en de juiste toe te passen testplannen en deze ook uitvoeren.
 • Tests ontwikkelen die er voor zorgen dat de requirements volledig afgetoetst zijn
 • Voorbereiden van test cases (zowel de cases die geautomatiseerd kunnen worden als de manuele) om de geïdentificeerde scenario’s af te toetsen
 • Uitvoeren van de testing om er voor te zorgen dat er zo defect-free mogelijk opgeleverd wordt. 
 • Ervaring met het opzetten, onderhouden en verder uitbouwen van (geautomatiseerde) testomgevingen
 • Je hebt ervaring met het inzichtelijk maken van je testresultaten
 • Je weet hoe geautomatiseerde testing tools werken en hebt er ook al een aantal gebruikt
 • In voorgaande opdrachten heb je ook al ervaring opgedaan met Git
 • Je hebt een gezonde interesse in kwaliteit en oog voor detail
 • Accessibility testing en browser testing zijn je absoluut niet vreemd
 • Software development methodologies kennen weinig geheimen voor je 
 • Je hebt ervaring met CI/CD methode


Personal Competences

 • Je bent zelfverzekerd om development te adviseren over de best mogelijke oplossingen en stelt graag vragen. Daarnaast ben je meer dan in staat om zowel alleen als in een teamverband te opereren.
 • Je bent leergierig. Persoonlijke groei staat bij Pàu hoog in het vaandel en we willen dat jij in de driver's seat zit. We helpen je graag bij het uitstippelen van je carrièrepad. Ook kun je je eigen kennis delen met collega's via Sessions, workshops en cursussen.
 • Je bent Pro-actief. Zowel intern als voor klanten ben je in staat om oplossingen aan te bieden, nieuwe kansen te vinden en mee te helpen om van Pàu een nog betere werkplek te maken!
 • Je bent eerlijk en neemt ownership in je werk . Dit zijn belangrijke eigenschappen in het dagelijkse leven van een digital expert en dit geldt natuurlijk voor beide kanten aangezien we je vanaf dag één zullen vertrouwen en je altijd eerlijke feedback zullen geven.
 • Van onze mensen verwachten we wel flexibiliteit en doorzettingsvermogen en de zin om uitdagingen aan te gaan. Dit is nodig voor het halen van strakke deadlines met Pàu Studio.


Working at Pàu is about YOU!

People first.

Pàu is een digitale incubator waar je je volledige potentieel kunt bereiken door voortdurende persoonlijke ontwikkeling en verbetering van je vaardigheden en competenties. Je komt terecht in een groeiende digitale consultancy familie en wordt deel van een cultuur waar mensen de hoeksteen zijn van ons succes. Aangezien we een cross-functioneel team zijn, zal je altijd kunnen leren (en coachen) zowel binnen als buiten je eigen professionele domein, terwijl je nauwe persoonlijke relaties koestert tijdens dit proces.

Wij leveren digitale oplossingen van topkwaliteit voor onze klanten, zowel op consultancy- als op projectbasis, van digitale strategie over UX-design tot applicatieontwikkeling. Ons klantenbestand bestaat uit nationale en internationale A-list ondernemingen en omvat grote organisaties binnen een brede waaier van boeiende sectoren. We helpen ook digitale start-ups die naar ons kijken om hen te helpen een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we met elkaar omgaan in onze wereld. We hebben momenteel meer dan 110 digitale experts in ons team. Ben jij de volgende?

Solliciteer nu.

Het draait allemaal om loopbaanontwikkeling, een goed geïnformeerd team hebben en het belang van je persoonlijke leven begrijpen.
PEOPLE FIRST.
PEOPLE FIRST

Werken bij Pàu.

Geef je carrière zelf vorm. Ontwikkel je skills. Bereik je volledige potentieel. Bereik de volgende stap met Pàu.

Persoonlijke ontwikkeling

Verken je vaardigheden en laat je talent de vrije loop.

1
Coaching

Bewandel je eigen carrièrepad met trainingen en opleidingen.

2
Groeien

Maak deel uit van het Pàu-team van deskundigen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

3
Coaching

Bewandel je eigen carrièrepad met trainingen en opleidingen.

2
CONTACTEER THIERRY

Maak deel uit van het Pàu-team!!

Vertel ons waarom en solliciteer voor onze vacatures.

Thierry Marien - HR Business Partner
Contact
Pàu NV
BE 0834 918 887
Reigerstraat 2, 2050 Antwerpen
info@pàu.be
logo kmo portefuille

Klik hier voor meer info