Ben jij onze nieuwe UX Designer / researcher?

Wil jij een betere digitale wereld helpen creëren en vormgeven? Niet alleen door 'mooie' websites te ontwerpen, maar door te luisteren naar wat gebruikers echt nodig hebben en voor hen een waardevolle ervaring te creëren? Voel je je enthousiast bij de gedachte om in de frontlinie te staan van Digital Product Design? Dan ben jij misschien de user experience designer die wij zoeken.

Als UX Expert is het voor jou een tweede natuur om de gebruikers van je klant te begrijpen en hun behoeften af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen. Je bent in staat om een sterk en innovatief UX concept neer te zetten door een scala aan UX design processen en tools toe te passen.

Afhankelijk van waar je je focus op wilt leggen, ben je verantwoordelijk voor gebruikersonderzoek en het verzamelen van business requirements, UX concept en informatiearchitectuur, usability onderzoek of wireframen, visueel ontwerp en front-end prototyping van cutting-edge applicaties en websites.

Als UX Designer ben je in staat om de details van je ontwerpen uit te werken, een ontwikkelteam te briefen en controle te houden over de kwaliteit van het product.

Waar je je ook in specialiseert, je neemt ownership over je werk en communiceert de details met passie.


Core skills

 • Kunnen begrijpen/ontdekken wat zowel gebruikers als klanten willen, door de juiste vragen te stellen
 • Het creëren van user flows, gedetailleerde wireframes en prototypes
 • De technische implicaties van je ontwerpen begrijpen en documenteren
 • Op de hoogte zijn van de nieuwste webtechnologie en ontwerptrends
 • Vertrouwd zijn met gebruikersonderzoek en usability testing
 • Zelfvertrouwen met een vermogen om compromissen te vinden
 • Kennis van wireframing tools


Personal Competences

 • Een klantgerichte mindset is een must-have. Je bent zelfverzekerd om klanten te adviseren over de best mogelijke oplossingen en stelt graag vragen om de gebruikersbehoeften te begrijpen. Daarnaast ben je meer dan in staat om zowel alleen als in een agile teamverband te opereren.Je bent leergierig.
 • Persoonlijke groei staat bij Pàu hoog in het vaandel en we willen dat jij in de driver's seat zit. We helpen je om het meest geschikte carrièrepad voor jou uit te stippelen. Ook kun je je eigen kennis delen met collega's via sessies, workshops en cursussen.
 • Pro-activiteit is een vaardigheid die we hoog in het vaandel dragen. Zowel intern als voor klanten ben je in staat om oplossingen aan te dragen, nieuwe kansen te vinden en mee te helpen om van Pàu een nog betere plek om te werken te maken!
 • Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn ook belangrijke componenten in het dagelijkse leven van een digital consultant en dit geldt natuurlijk voor beide kanten aangezien we je vanaf dag één zullen vertrouwen en je altijd eerlijke feedback zullen geven.
 • Aangezien we klanten hebben over heel Vlaanderen en Brussel, verwachten we wel enige flexibiliteit van jouw kant. Je kan er echter zeker van zijn dat we een leuk project zullen matchen met jouw ambities en interesses.


Fun extra's

 • Kennis van HTML/CSS and web standards
 • Kennis van Agile & Scrum methodologie


Working at Pàu is about YOU!

People first.


Pàu is een digitale incubator waar je je volledige potentieel kunt bereiken door voortdurende persoonlijke ontwikkeling en verbetering van je vaardigheden en competenties. Je komt terecht in een groeiende digitale consultancy familie en wordt deel van een cultuur waar mensen de hoeksteen zijn van ons succes. 

Aangezien we een cross-functioneel team zijn, zal je altijd kunnen leren (en coachen) zowel binnen als buiten je eigen professionele domein, terwijl je nauwe persoonlijke relaties koestert tijdens dit proces.

Wij leveren digitale oplossingen van topkwaliteit voor onze klanten, zowel op consultancy- als op projectbasis, van digitale strategie over UX-design tot applicatieontwikkeling. Ons klantenbestand bestaat uit nationale en internationale A-list ondernemingen en omvat grote organisaties binnen een brede waaier van boeiende sectoren. 

We helpen ook digitale start-ups die naar ons kijken om hen te helpen een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we met elkaar omgaan in onze wereld. 

We hebben momenteel meer dan 110 digitale experts in ons team. 

Ben jij de volgende?

Solliciteer nu.

Contact
Pàu NV
BE 0834 918 887
Frankrijklei 115, 2000 Antwerpen
info@pàu.be
logo baanBrekendeWerkgever 2022