Ben jij onze nieuwe Webmaster?

Als web author ga je voornamelijk aan de slag met Adobe Experience Manager (AEM). In dit CMS systeem bouw je met de nodige componenten online campagnes en bijbehorende pagina’s. Mogelijk zijn er hier en daar wat aanpassingen op maat nodig en dan komen jouw HTML, CSS en JavaScript skills zeker van pas. Kennis van AEM is op zich niet vereist, maar ervaring in CMS systemen wel.

Naast AEM, kom je ook in contact met Selligent. Dit is een platform om email campagnes en email user flows in uit te werken. Ook het opmaken van de mails zelf behoren tot jouw takenpakket. Kennis van SQL is hier een must, aangezien je de juiste doelgroepen moet kunnen selecteren en andere SQL acties moet kunnen doen binnen Selligent. Ervaring in Selligent of gelijkaardige platformen is zeker een grote plus.

Aangezien je veel met content werkt en deze moet kunnen verwerken, is de Nederlandse taal een vereiste. Communicatieve competenties zijn ook belangrijk, want je komt met veel verschillende rollen in contact en aan de hand van de eerste briefings, moet je zelf de nodige/juiste info en content kunnen verzamelen. Er wordt verwacht dat je pro-actief en flexibel bent en dat je kan omgaan met deadlines en verandering.

Je komt in een Agile en menselijke omgeving terecht, waarin je wordt bijgestaan door heel wat collega’s waarmee je tips & tricks kan uitwisselen. Behulpzaamheid is hier zeker een troef, maar dit neemt niet weg dat er wel wordt verwacht dat je volledig zelfstandig kan werken.

Aandachtspunt: Technische skills zijn belangrijk omdat je zaken moet kunnen oplossen en moet begrijpen hoe het werkt, maar ook omdat je voor veel niet-technische mensen een hulplijn bent. Weet wel dat het development werk zelf zéér beperkt is omwille van de platformen waarmee je zal werken.

Core skills

 • Ervaring in content authoring, opmaken van websites
 • HTML
 • CSS
 • Ervaring met CMS systemen
 • SQL (basic: lookups, replacements, CRUD acties)
 • Communicatief sterk

Fun extra's

 • AEM ervaring
 • JavaScript (basic)
 • ervaring in Selligent en/of mail templating of andere marketing automation software (bv. MJML)

Persoonlijke competenties

 • Een klantgerichte mindset is een must-have. Je bent zelfverzekerd om klanten te adviseren over de best mogelijke oplossingen en stelt graag vragen om de gebruikersbehoeften te begrijpen. Daarnaast ben je meer dan in staat om zowel alleen als in een agile teamverband te opereren.Je bent leergierig. 
 • Persoonlijke groei staat bij Pàu hoog in het vaandel en we willen dat jij in de driver's seat zit. We helpen je om het meest geschikte carrièrepad voor jou uit te stippelen. Ook kun je je eigen kennis delen met collega's via sessies, workshops en cursussen.
 • Pro-activiteit is een vaardigheid die we hoog in het vaandel dragen. Zowel intern als voor klanten ben je in staat om oplossingen aan te dragen, nieuwe kansen te vinden en mee te helpen om van Pàu een nog betere plek om te werken te maken!
 • Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn ook belangrijke componenten in het dagelijkse leven van een digital consultant en dit geldt natuurlijk voor beide kanten aangezien we je vanaf dag één zullen vertrouwen en je altijd eerlijke feedback zullen geven.
 • Aangezien we klanten hebben over heel Vlaanderen en Brussel, verwachten we wel enige flexibiliteit van jouw kant. Je kan er echter zeker van zijn dat we een leuk project zullen matchen met jouw ambities en interesses.


Working at Pàu is about YOU!

People first.

Pàu is een digitale incubator waar je je volledige potentieel kunt bereiken door voortdurende persoonlijke ontwikkeling en verbetering van je vaardigheden en competenties. Je komt terecht in een groeiende digitale consultancy familie en wordt deel van een cultuur waar mensen de hoeksteen zijn van ons succes.

Aangezien we een cross-functioneel team zijn, zal je altijd kunnen leren (en coachen) zowel binnen als buiten je eigen professionele domein, terwijl je nauwe persoonlijke relaties koestert tijdens dit proces.

Wij leveren digitale oplossingen van topkwaliteit voor onze klanten, zowel op consultancy- als op projectbasis, van digitale strategie over UX-design tot applicatieontwikkeling. Ons klantenbestand bestaat uit nationale en internationale A-list ondernemingen en omvat grote organisaties binnen een brede waaier van boeiende sectoren.

We helpen ook digitale start-ups die naar ons kijken om hen te helpen een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we met elkaar omgaan in onze wereld.

We hebben momenteel meer dan 110 digitale experts in ons team.

Ben jij de volgende?


Solliciteer nu.

Contact
Pàu NV
BE 0834 918 887
Frankrijklei 115, 2000 Antwerpen
info@pàu.be
logo baanBrekendeWerkgever 2022